beats by dre cheap

Popunjava se Burićev stručni stožer: evo koja su imena u užem krugu kandidata za novog Hajdukovog kondicijskog trenera

smjena kadra

"Hajduk će promijeniti postavu u trenerskom kadru kondicijskih stručnjaka, o tome je govorio i trener Damir Burić, a i mi smo jučer istu stvar natuknuli kroz priču o sustavu treniranja (Verheijen) što ga je Hajduk (djelomično) upražnjavao i da će sad – promijeniti ploču.

Naravno, Burić se fino ogradio kako će i sustav igre i sustav rada biti podložan njegovoj procjeni, ali da je još rano o tome unaprijed govoriti.

Da će se momčad drugačije postaviti na terenu elaborirali smo jučer, a bit će novosti i u stožeru.

Val dolazaka neće se zaustaviti samo na implementiranju Burićeve “stare garde” kao što su Joško Španjić i Tonći Gabrić, nego promjene očekujemo i na planu kondicijskog pogona.

Je li momčad Hajduka trenutačna nespremna, nedovoljno spremna i je li to bio - a jest – svjesno laganiji ulazak u formu misleći da će se Gziru United i njene igračiće eliminirati ovako ili onako, sad je najmanje važno.

Činjenica je da su na primjer Gyurcso i Jradi protiv Istre zamijenjeni, jer više nisu mogli... I to je odmah alarm koji zvuči poznato: čim dođe novi trener momčad po pravilu zatiče – nespremnom.

Pa sad bio novi trener delikatan u izričaju ili pak opor i surovo oštar kakav je primjerice bio Marijan Pušnik kad je dolazio i držao govore u press-salonu.

O fizičkoj spremnosti nogometaša Burić je govorio džentlmenski, ali ljudi vide.

Nije prvi put da nova glavna metla oko sebe skuplja svoje pobočnike. Postava kondicijskih trenera Ivan Zorić, Ivan Latković, Ante Jurić pretrpjet će određene promjene.

Kandidati da uđu u stožer prve momčadi su Ivo Katušić, Toni Modrić, te Jakov Previšić, a tom novaku bi se priključio i Šime Veršić koji je dosad brigu vodio o ozlijeđenim igračima i rehabilitaciji (nedavno je Veršića ishvalio Dino Beširović na putu svog povratka).

Spominjemo se i Gigija Febbrarija, talijanski stručnjak se lani osjetio suvišan u stožeru Željka Kopića, pa je otišao, bio je potom u reprezentaciji Mađarske kod Marca Rossija, pa otišao u reprezentaciju Albanije kad je Edy Reja preuzeo Albance.

Međutim, izdvajamo da su favoriti za popunu Burićeva stožera Katušić ili Modrić. Ili Previšić. Plus Veršić.

Burić traži drugačije puteva fizičke pripreme, drugačiji način ulaska u špic forme."

HajdukInfo
http://hajdukinfo.blogger.ba
24/07/2019 22:52